company logo

Activităţi Artistice
SĂRBĂTORI FERICITE ŞI LA MULŢI ANI! PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Luni, 23 Decembrie 2019 14:16

Ultima actualizare în Luni, 23 Decembrie 2019 14:19
 
VIN SĂRBĂTORILE, VIN ... PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Joi, 19 Decembrie 2019 16:18

Iarna este un timp magic. Este timpul sărbătorilor de iarnă, al colindelor şi al mirosului de brad, al cadourilor, al lemnului trosnit în foc şi al bucuriei, de aceea elevii de la LICEUL TEHNOLOGIC "ALEXANDRU VLAHUŢĂ" ŞENDRICENI au încercat să va încânte print-un program artistic pregătit alături de profesorii lor.

Ultima actualizare în Joi, 19 Decembrie 2019 16:58
Citeşte mai mult...
 
ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI LA ŞENDRICENI PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 29 Noiembrie 2019 13:33

Fiecare ţară îşi rezervă o zi numită ZI NAŢIONALĂ, zi în care se vorbeşte despre fiinţa naţională, conştiinţa naţională, popor, patrie. Şi, astfel, conştient de fiinţa naţională, poporul aduce patriei omagii.
Ce este patria? Patria este verbul lui Eminescu, Coloana sfârşit a lui Brâncuşi, patria este ecoul clopotului de la Putna plutind peste râuri şi munţi de sute de ani. Patria este pâinea noastră cea de toate zilele, este flamura dorobanţilor ridicată peste turcime, este sângele lui Horia şi alui Doja vărsat pentru a lumina istoria naţională. Patria nu e pământul pe care trăim din întâmplare, ci e pământul plămădit cu sângele şi întărit cu oasele înaintaşilor noştri.

 

Ultima actualizare în Vineri, 29 Noiembrie 2019 14:32
Citeşte mai mult...
 
PICĂTURI DE IUBIRE DE ZIUA TA, ŢARA MEA PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 29 Noiembrie 2019 13:28

Mihai Eminescu spunea ,,Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut, ci, mai ales, iubirea trecutului, fără de care nu există iubire de țară”. Sub această deviză au pornit și elevii clasei a XI a J, ai Liceului Tehnologic ,,Al.Vlahuță ” Șendriceni, coordonați de doamna prof. Pușcașu Maria Cristina, astăzi, 28.XI.2019 în realizarea unei activități cu titlul ,,Picături de iubire de ziua ta, țara mea”, activitate realizată cu ocazia sărbătoririi zilei 1 Decembrie. Activitatea a fost una interactivă, care a început cu prezentarea importanței zilei de 1 decembrie în cadrul istoriei neamului românesc.

 

Ultima actualizare în Luni, 02 Decembrie 2019 01:04
Citeşte mai mult...
 
BALUL BOBOCILOR 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Luni, 25 Noiembrie 2019 10:26

 

 

Vineri, 22 noiembrie 2019, începând cu ora 15:00, la Sala Teatrului din Dorohoi a avut loc Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic "Alexandru Vlahuţă" Şendriceni.

Tema aleasă pentru această ediţie a fost: "MÂNDRI SĂ FIM ROMÂNI! RO-MÂNDRIA".

Balul bobocilor este, pentru fiecare generaţie în parte, un eveniment unic în viată. Este şansa colegilor noştri curajoşi şi talentaţi de a se afirma şi de a ieşi în faţa voastră cu ceva nou ca prestaţie artistica !
Organizatorii au încercat să facă tot posibilul pentru a obţine un eveniment de calitate şi au ajutat pe tinerii artişti ai claselor a-IX-a să concureaze pentru titlul de Miss şi Mister Boboc.
Culoarea, energia, muzica, dansul - au fost doar câteva din cuvintele-cheie care au definit atmosfera şi competiţia spectacolului-concurs.
Ultima actualizare în Luni, 25 Noiembrie 2019 14:25
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior123456UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 6


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.