company logo

Prima pagină
Premiul III, la Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară, obţinut de un elev al Liceului Tehnologic "Alexandru Vlahuţă" Şendriceni PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Miercuri, 03 Mai 2017 09:04

Olimpiada Naţională de Industrie Alimentară, pentru clasele XI-XII, s-a desfăşurat în perioada 25-28 aprilie în municipiul Tg. Mureş, la Colegiul Agricol "Traian Săvulescu". În competiţie au participat 83 de elevi din toata ţara, judeţul Botoşani fiind reprezentat de elevul Secu Marian de la Liceul Tehnologic " Al. Vlahuţă " Şendriceni, clasa XII I, specializarea: Tehnician în industria alimentară, care a reuşit să obţină premiul al III-lea.

Despre olimpiadă Marian spune că: "A fost un concurs puternic, foarte bine organizat, oraşul este foarte frumos, am vizitat Salina Praid, Lacul Ursu din Sovata, Grădina Zoologică din Tg. Mureş. A fost o olimpiadă care m-a marcat. Am înţeles cât de importantă  este aceasta specializare nu doar pentru economia ţării, ci mai ales pentru existenţa fiecăruia dintre noi,  de aceea noi învăţăm să fim responsabili pentru siguranţa alimentară a consumatorilor. Experienţa este unică, de aceea vreau să mulţumesc doamnei prof. Scripcaru Simona, pentru sprijin, încredere şi răbdare".

 

prof. Scripcaru Simona

 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.