company logo

Prima pagină Examene Elevi Informaţii elevi FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A NOULUI AN ŞCOLAR 2018-2019
FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A NOULUI AN ŞCOLAR 2018-2019 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Luni, 10 Septembrie 2018 10:18

Astăzi este ziua în care peste tot, în ţară, se deschid larg porţile şcolilor, iar inimile multora dintre noi vibrează de emoţie, de bucurie şi de nerăbdare. În jurul nostru se simte emoţia unui nou început, emoţia necunoscutului.
Dragi elevi este important să ştiţi că aici veţi învăţa, mai ales pentru viaţă, iar dascălii vă vor călăuzi paşii pe drumul cunoaşterii, conştienţi că veţi avea nevoie de dragoste, înţelegere, bunătate, respect şi bunăvoinţă.
Dragi părinţi, vă asigurăm că vom face tot ce ne va sta în putinţă pentru a răspunde exigenţelor dumneavoastră şi vă invităm să dezvoltăm împreună un parteneriat, din care vom avea de câştigat cu toţii: dumneavoastră, elevii şi şcoala. Ce ne putem dori mai mult decât să-i vedem pe aceşti copii sănătoşi şi realizaţi în viaţă. Drumul nu este deloc uşor şi nici scurt, dar împreună vom izbândi.


Într-un sistem educaţional care merge spre descentralizare nu mai putem sta pasivi să aşteptăm ca cineva „de sus” să ne rezolve toate problemele. Trebuie ca şi noi: elevi, părinţi şi profesori să punem umărul şi să ne implicăm în mod activ pentru dezvoltarea şcolii. De aceea în următoarele zile, emoţiile de care vorbeam la început vor fi treptat înlocuite de dorinţa de implicare şi colaborare bazată pe încredere.
Fie ca noul an şcolar să însemne atât pentru personalul didactic, didactic auxiliar şi nedidactic, cât şi pentru copii şi părinţi, bucurii, satisfacţii, împliniri, putere de muncă şi multă sănătate!
Şi cum elementul central al zilei de astăzi sunteţi voi elevii, vă dorim în noul an şcolar, mult succes, sănătate şi spor la învăţătură.

Album foto

Ultima actualizare în Luni, 10 Septembrie 2018 10:25 Vizualizat de : 1920 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.