company logo

Prima pagină Examene Elevi Şcoală Profesională DEPUNEREA DOSARELOR PENTRU ADMITEREREA LA ŞCOALA PROFESIONALĂ A ELEVILOR DECLARAŢI ADMIŞI
DEPUNEREA DOSARELOR PENTRU ADMITEREREA LA ŞCOALA PROFESIONALĂ A ELEVILOR DECLARAŢI ADMIŞI PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Miercuri, 02 Iulie 2014 10:36

În conformitate cu calendarul admiterii în învăţământul profesional cu durata de 3 ani elevii unităţile gimnaziale primesc de la comisia judeţeană de admitere şi afişează lista candidaţilor admişi  / respinşi în data de 04.07.2014.
Elevii care au fost declaraţi admişi la şcoala profesională organizată la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuţă Şendriceni trebuie sa-şi depună dosarele de înscriere la sediu din Şendriceni a unităţii.
Depunerea dosarelor la secretariatul unităţii din Şendriceni  se va realiza după următorul program:

  • SÂMBĂTĂ 05.07.2014, ORELE 8-14

  • DUMINICA 06.07.2014, ORELE 8-14

Adresa către unităţile de învăţământ gimnazial care au elevi admişi sau respinşi la învăţământul profesional cu durata de 3 ani

 

Candidaţii care nu depun dosarele în perioada de mai sus pierd locul pe care au fost admişi, acesta fiind anunţat liber la sfârşitul zilei de 06.07.2014.
Dosarul pentru înscriere va cuprinde:
a) Dosar cu şină;
b) Fisa de înscriere în învăţământul profesional cu durata de 3 ani (se găseşte la secretariatul unităţii din Şendriceni);
c) Certificatul de naştere al elevului, în copie conform cu originalul
d) Adeverinţă cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea naţională;
e) Foaia matricolă pentru clasele a V-a – a VIII-a (cu calculul mediei generale de absolvire) – copie şi original;
f) Fişa medicală (adeverinţă de la medicul de familie şi adeverinţă cu vaccinările);
g) Copii după actele de identitate ale părinţilor.
Candidaţii declaraţi admişi care doresc să renunţe la locul pe care au fost admişi pentru a participa la admiterea în liceu trebuie să-şi ridice de la Şendriceni fişa depusă, în prezenţa unuia dintre părinţi.
Candidaţii declaraţi respinşi trebuie să ridice de la secretariatul unităţii din Şendriceni fişa depusă la înscrierea pentru concursul de admitere la şcoala profesională, fişă necesară pentru a putea participa la admiterea în liceu. Pentru a ridica fişa este necesară şi prezenţa unuia dintre părinţii elevului.
Vă rugăm să comunicaţi elevilor aceste informaţii cu rugămintea de a respecta calendarul şi de a evita pierderea locului pe care elevii au fost admişi.

 

 

 

Ultima actualizare în Miercuri, 02 Iulie 2014 11:08 Vizualizat de : 5078 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.