company logo

Prima pagină Examene Elevi Evaluare Naţională În atenţia absolvenţilor de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2021
În atenţia absolvenţilor de clasa a VIII-a care au susţinut Evaluarea Naţională 2021 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Luni, 28 Iunie 2021 22:34

Afișarea rezultatelor se va face în data de 29 iunie 2021 până la ora 14:00.

Rezultatele se vor afișa anonimizat la afișierul unităţii din Şendriceni şi pe pagina web a şcolii, la adresa https://www.gsvlahuta.ro/

Rezultatele se vor putea afla în baza codului primit la prima probă.

În conformitate cu calendarul de desfășurare a Evaluării Naţionale pentru absolvenţii claselor a VIII-a în 2021, depunerea contestaţiilor se poate realiza în perioadele:

• 29 iunie 2021, în intervalul orar 16-19;

• 30 iunie 2021, în intervalul orar 8-12;

 

Depunerea contestaţiilor se poate realiza la secretariatul unităţii din localul Şendriceni a Liceului Tehnologic Alexandru Vlahuţă (acolo unde au susţinut examenul) prin completarea unei cereri de către elev însoţit de unul dintre părinţi/susţinători legali sau prin transmiterea documentelor în format online. Este necesară prezentarea cărţilor de identitate.

 

Depunerea contestaţiilor în format on-line se poate face la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza . Se transmit scanat cererea completata corect, copiile CI ale elevului şi părintelui/susţinătorului legal, împreună cu o declaraţie pe propria răspundere din care sa reiasă că în conformitate cu prevederile art. 11 alin. (1) din OMEC 5455/2020, cu modificările şi completările ulterioare, nota iniţiala se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordata la contestaţii.

Sfătuim elevii care doresc să facă contestaţii să depună în format fizic contestaţiile la secretariat însoţit de un părinte/susţinător legal.

Se depune câte un set de documente pentru fiecare notă contestată.

Anunţ elevi contestaţii

Cerere contestaţii.pdf

Director,

Dumitru Viorel Dohotariu

 

Ultima actualizare în Luni, 28 Iunie 2021 22:44 Vizualizat de : 968 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.