company logo

ZIUA EROILOR 2024 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 14 Iunie 2024 09:30

Astǎzi, 13 iunie 2024, câtiva elevi de la Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuţǎ, însoţiţi de doamnele profesoare Mişcǎ Mirela şi Dǎnilǎ Maria-Adina au adus un omagiu eroilor căzuți în cele două războaie mondiale prin depunerea unei coroane la Monumentul Eroilor aflat în Cimitirul Dorohoi.


În aceastǎ zi nu cinstim doar țărâna eroilor noștri, ci și opera lor: Țara și sufletul lor nemuritor. Nu-i de ajuns să îi cinstim doar cu respect și recunoștință. În această zi sfântă, ei cer de la noi schimbarea firii prin înnoirea minții, o schimbare a mentalității și o reînnoire a sufletelor noastre, de a deveni mai buni, mai cinstiți, mai muncitori și plini de înțelegere și dăruire.

Și dacă Biserica noastră se roagă zilnic, la fiecare Sfântă Liturghie, pentru toți ostașii și luptătorii români din toate timpurile, care s-au jertfit pe câmpurile de luptă, în lagăre și închisori pentru întregirea neamului, pentru libertatea și demnitatea poporului român, atunci și noi, cei care astăzi suntem liberi datorită jertfei lor, să nu-i uităm niciodată!

 

Dǎnilǎ Maria-Adina, responsabil Comisia pentru activitǎţi şcolare şi extraşcolare

 

 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.