company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative „CORUPŢIA TE COSTĂ!” activitate desfăşurată alături de ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani la Liceul Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni
„CORUPŢIA TE COSTĂ!” activitate desfăşurată alături de ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani la Liceul Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 01 Martie 2024 09:34

Activitate de prevenire pentru promovarea integrităţii la Liceul Tehnologic ”Al. Vlahuţă” Şendriceni desfăşurată împreună cu ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani.

În data de 28.02.2024 ofiţerii de poliţie din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Botoşani au desfăşurat o activitate preventiv – educativă pe linia promovării integrităţii, având ca şi grup ţintă elevii claselor a-IX-a – a-XII-a.

 

Activitatea a avut ca scop cultivarea intoleranţei faţă de fenomenul corupţiei în rândul tinerilor şi stimularea iniţiativei tineretului în lupta împotriva corupţiei.

Cu acest prilej elevilor le-au fost prezentate materiale educativ-preventive şi au fost dezbătute subiecte care reflectă conduita şi spiritul etic, comportamentul legal şi moral, aspecte referitoare la integritate şi noţiuni de educaţie juridică. De asemenea au fost prezentate subiecte referitoare la infracţiunile de corupţie, consecinţele acestora, instituţiile care se ocupă cu combaterea corupţiei şi atribuţiile lor, modalităţile de sesizare a unor acte de corupţie (call-center 0800806806).

PROF. Ana-Maria OSTAFIE

ALBUM FOTO

 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.