company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative 1 DECEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI
1 DECEMBRIE, ZIUA NAŢIONALĂ A ROMÂNIEI PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 01 Decembrie 2017 17:15

Sărbătorirea Zilei Naţionale a României este pentru noi, cetăţenii acestei ţări, un prilej de a ne mândri că SUNTEM ROMÂNI. Este momentul când cu fruntea sus, cu mâna pe inimă ne exprimăm, în mod voit dragostea de ţără. Iubirea făţă de acest pământ plămâdit cu sângele strămoşilor noştri ne ţine uniţi şi ne provoacă să defilăm în faţa lumii întregi cu simbolurile noastre naţionale: steagul, imnul de stat şi, mai presus, limba română.

 

Astăzi, 1 Decembrie 2017, elevii Liceului Tehnologic Al. Vlahuţă Şendriceni, însoţiţi de domnul director adjunct Gheorghiescu Dorin şi numeroase cadre didactice au participat la ceremonia dedicată Zilei Naţionale, organizată de primăria oraşului Dorohoi. În semn respect faţă de eroi, a fost depusă o coroană de flori.

Elevii de la Şcoala Gimnazială Alecu Ivan Ghilia, îndrumaţi de profesorii Grădinariu Violeta şi Hariga Dumitru Daniel au participat la ceremonia dedicată Zilei Naţionale organizată de primăria comunei Şendriceni. Pe lânga slujba de comemorare a eroilor neamului, au fost depuse coroane de flori de către domnul primar Dohotariu Marin şi domnul viceprimar Prozoreanu Dănuţu şi de către reprezentanţii corpului profesoral al şcolilor din comuna Şendriceni.

La mulţi ani, ROMÂNIA!

Prof. Grădinariu Violeta

 

ALBUM FOTO

 

 

Ultima actualizare în Vineri, 01 Decembrie 2017 17:28 Vizualizat de : 3290 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.