company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A NOULUI AN ŞCOLAR 2016-2017
FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A NOULUI AN ŞCOLAR 2016-2017 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Luni, 12 Septembrie 2016 09:30

În prima zi de școală a fiecărui an trăim bucuria și emoția unui nou început plin de speranțe și provocări. Astăzi, 12 septembrie 2016, şcoala şi-a redeschis porţile, anunţând începerea unui nou an şcolar, pe care ni-l dorim încărcat de rezultate frumoase. Festivitatea de deschidere a anului şcolar 2016-2017 pentru Liceul Tehnologic "Al. Vlahuţă" a avut loc în curtea liceului din Şendriceni şi a început cu intonarea Imnului Naţional de Stat al României.

 

Activitatea a continuat cu un Te Deum, oficiat de către preotul Constantin BISTRICEANU, după care domnul director Dumitru-Viorel DOHOTARIU a rostit mesajul doamnei Mihaela HUNCĂ Inspector Şcolar General al Judeţean Botoşani, care a urat întregii comunităţi educaţionale din judeţul Botoşani - elevilor, cadrelor didactice, părinţilor, un nou an şcolar plin de reuşite şi care să aducă un plus de încredere şi de performanţă în şcolile noastre.
După trecerea în revistă a rezultatelor din anul şcolar trecut, domnul director a precizat obiectivele pentru noul an şcolar, transmiţnd apoi elevilor dorinţa ca în noul an şcolar să depună eforturi susţinute de a accede la noi cunoştinţe, la noi competenţe, care să-i ajute în dezvoltarea personalităţii şi a carierei.
Activitatea a continuat cu discursul domnului primar Marin DOHOTARIU şi a reprezentatului poliţiei locale, urmat de citirea cataloagelor de către domnul director Dohotariu Dumitru-Viorel.
În final, stimaţi părinţi, vă mulţumim pentru efortul zilnic pe care îl faceţi în susţinerea parcursului educaţional al copiilor dumneavoastră şi vă invităm să vă implicaţi cât mai mult în viaţa şcolii. Doar printr-un parteneriat real şi corect între şcoală şi familie vom putea avea un învăţământ de calitate.

 

ALBUM FOTO

VIDEOCLIPURI:

Mesajul d-nei inspector şcolar general prof. Mihaela HUNCA
Mesajul d-ului primar al comunei Şendriceni Marin DOHOTARIU



Ultima actualizare în Luni, 12 Septembrie 2016 09:42 Vizualizat de : 2889 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.