company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative FESTIVITATE DE ÎNCHIDERE A ANULUI ŞCOLAR LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ "A.I. GHILIA" ŞENDRICENI
FESTIVITATE DE ÎNCHIDERE A ANULUI ŞCOLAR LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ "A.I. GHILIA" ŞENDRICENI PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 24 Iunie 2016 10:48

Anul şcolar 2015-2016 s-a încheiat la Şcoala Gimnazială "A.I. Ghilia" Şendriceni cu un program artistic constând în poezii, cântece, scenete şi dansuri, urmat de festivitatea de premiere a elevilor care s-au evidenţiat la învăţătură. Festivitatea a fost deschisă de către responsabilul de structură prof. Dohotariu Nicoleta, urmată de intonarea imnului naţional al României.

 

La ciclul primar au prezentat program artisitic învăţătoarele Dăscălescu Dorica şi Aburlăciţei Mariana.
La gimnaziu, prof. Grădinariu Violeta a pus în scenă două piese de teatru ("D-l Goe" şi "Unirea Naţiunea a făcut-o"), poezii şi dansuri populare moldoveneşti executate de formaţia de dansuri a şcolii "Moştenitorii"; iar profesoara Onea Andreea a îndrumat un grup de elevi care a delectat publicul cu cântece specifice vârstei.

La activitate au participat elevii părinţii şi următoarele cadre didactice:  Lungu Luminiţa, Parasca Alina, Barabasa Georgeta, Ciocan Ramona, Cohal Mitriţă, Sălăvăstru Romică.
Asistenţa audio, filmările şi fotografiile au fost realizate de către inginerul de sistem Nistor Marius.

Activitatea s-a bucurat de prezenţa d-ului primar al comunei Şendriceni, Dohotariu Marin.

prof. Grădinariu Violeta

ALBUM FOTO

VIDEO


Ultima actualizare în Joi, 30 Iunie 2016 10:16 Vizualizat de : 2640 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.