company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative Menţiune, la Olimpiada Naţională de Industrie Alimentara, obţinută de o elevă al Liceului Tehnologic "Alexandru Vlahuţă" Şendriceni
Menţiune, la Olimpiada Naţională de Industrie Alimentara, obţinută de o elevă al Liceului Tehnologic "Alexandru Vlahuţă" Şendriceni PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Duminică, 13 Aprilie 2014 22:42

Iată că sezonul olimpiadei naţionale din aria curriculară "Tehnologii", s-a încheiat cu succes în domeniul Industriei Alimentare, unde am fost reprezentaţi de către eleva Jităreanu Oana din clasa a XI-a I, profilul Tehnician industrie alimentară, îndrumată de către prof. Scripcaru Simona şi prof. Ţuca Mihaela).

Anul acesta olimpiada a avut loc la Galaţi, în perioada 7-11 aprilie. Rezultatul obţinut a confirmat, pentru a câta oară, căt de bine suntem reprezentaţi la aceast profil, dar mai ales cât de perseverenţi suntem.
"Participarea la aceasta olimpiadă mi-a deschis noi perspective asupra alegerilor mele profesionale viitoare, iar experienţa în sine este de neuitat. Sunt mândră că învăţ la Vlahuţă, sunt mândră de toţi profesorii mei, de aceea ţin să le mulţumesc, dar mai ales doamnei diriginte prof. Scripcaru Simona, pentru că a mi-a dat încredere şi m-a invăţat să fiu perseverentă, doamnei prof. Ţuca Mihaela, pentru că a a avut rabdare cu mine, colegilor pentru susţinere, dar nu în ultimul rând familiei" a declarat Oana Jităreanu.


Ultima actualizare în Duminică, 13 Aprilie 2014 22:47 Vizualizat de : 2856 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.