company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative "Să ne cunoaştem viitoarea meserie" – În vizită la Societatea Comercială "EGGER" – Rădăuţi
"Să ne cunoaştem viitoarea meserie" – În vizită la Societatea Comercială "EGGER" – Rădăuţi PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Duminică, 13 Aprilie 2014 22:36

În cadrul săptămânii "Şcoala altfel" un grup de elevi ai claselor de specialitate din domeniul prelucrării lemnului de la Liceul Tehnologic  "Alexandru Vlahuţă” - Şendriceni, sub îndrumarea profesorilor Cerneleanu Mihail şi Nichifor Nicolai, au vizitat în ziua de 10 aprilie Societatea Comerciala de industrializarea lemnului  "EGGER”- Rădăuţi.

În timpul vizitei efectuate, elevii au luat la cunoştinţă despre viitoarea lor meserie în domeniul prelucrarii lemnului. Elevii au rămas profund impresionaţi de gradul înalt de tehnologizare în ceea ce priveşte obţinerea semifabricatelor din lemn. Totodată acestora li s-a prezentat pe larg modul în care societatea se preocupă de protecţia mediului şi dezvoltare durabilă. S-a parcurs integral circuitul materiei prime de la buşteanul de lemn pâna la produse pentru mobilier, amenajări interioare, construcţii din lemn şi parchet laminat. Din deşeurile reciclate şi biomasa rezultată în urma prelucrărilor primare se obţine energie electrică.

Ultima actualizare în Duminică, 13 Aprilie 2014 22:42 Vizualizat de : 2885 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.