company logo

DIN SUFLET PENTRU SUFLET! PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Miercuri, 18 Decembrie 2013 11:14

"Niciodată înainte, omul nu a avut o aşa mare capacitate de a controla mediul în care trăieşte, capacitatea de a pune capăt foametei, sărăciei sau dezastrelor. Avem puterea de a fi cea mai bună generaţie pe care a cunoscut-o vreodată omenirea", spune un frumos citat ce surprinde esenţa voluntariatului.

Image00001
Image00002
Image00003
Image00004
Image00005
1/5 
start stop bwd fwd

Elevii de la Liceul Tehnologic„Alexandru Vlahuta”, Sendriceni, am înţeles de-a lungul timpului ca sarbatoarea Craciunului  reprezintă ceva mai presus de atât acel moment în care simţi că te poţi dedica unui suflet neajutorat, că îi poţi dărui din căldura ta sufletească şi că îl poţi ajuta să capete încredere în omenia celor din jur.

Spiritul sărbătorilor de iarnă cultivă în inimile oamenilor speranţa, bunătatea,dorinţa de a împărtăţi cu ceilalţi magia acestei perioade, precum şi solidaritatea, îndemnându-ne să fim mai sensibili la nevoile celor mai puţin norocoşi.

Cu acest scop a fost realizată în perioada decembrie 2013 campania Din suflet pentru suflet!, prin care s-a dorit sprijinirea şi ajutarea famiilor a copiilor nevoiaşi, cărora societatea nu le acordă suficientă importanţă. Astfel, s-a realizat o strângere de donaţii la nivel de liceu ca acestea să fie dăruite copiilor. Acest proiect a cuprins dăruirea cadourilor copiilor de la Liceul Tehnologic ION PILLAT Dorohoi precum si elevilor defavorizati ai liceului nostru.

La aceasta actiune au contribuit si donaţiile de la SC. Junior SA si Patiseria PATTY CHIPS DOROHOI. Aceasta activitate a fost coordonata de director ing Bunduc Tudor,prof.Musca Sanda, prof. Botezatu Daniel si prof. Bunduc Marlena.


 

Ultima actualizare în Miercuri, 18 Decembrie 2013 11:22 Vizualizat de : 2661 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.