company logo

CURS FESTIV - PROMOŢIA 2013 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 31 Mai 2013 14:23

Astăzi, 31 mai 2013, a avut loc cursul festiv, organizat de clasele a XII-a şi a XIII-a, ale Liceului Tehnologic "Alexandru Vlahuţă" Şendriceni. Visul acestora de a fi absolvenţi ai acestui vestit liceu, s-a îndeplinit, de aceea momentele care au urmat au fost de o mare încărcătură emoţională.

Cursul festiv a început cu intonarea Imnului de Stat al României "Deşteaptă-te române!" pentru ocazii festive prin interpretarea strofelor 1, 2, 4 şi 11.
Deschiderea a fost făcută de către conducerea Liceului Tehnologic "Alexandru Vlahuţă" Şendriceni, formată din domnul director ing. Bunduc Tudor şi domnul director adjunct ing. Dohotariu Dumitru-Viorel.
Prezentatorii acestui eveniment Ionescu Anamaria din clasa a XIII-a K şi Ciubotariu Cezar-Constantin din clasa a XIII-a E, după ce au făcut oficiile de gazdă, au dat cuvântul diriginţilor claselor a XII-a B, a XIII-a E şi a XIII-a K, respectiv d-ul prof. Gherorghiescu Dorin, d-ul prof. Vremescu Petru şi d-na prof. Scripcaru Maricela-Simona, care au adresat câteva gânduri şi au strigat pentru ultima dată catalogul clasei.
Şefa de promoţie,Vizeteu Oana-Teodora din clasa a XIII-a K, a înmânat cheia succesului, elevului Pleşcan Alin, din clasa a XI-a J.
Un alt reprezentant, al elevilor din clasa XII B, Ungureanu Beneamin, şi-a exprimat gîndurile şi sentimentele.
S-a vizionat un film care a concretizat în imagini şi sunet o mică parte din viaţa de licean (clic pe imaginea de mai jos pentru vizionare), după care absolvenţii le-au oferit în dar profesorilor lor câte o strofă, cu specificaţia faptului că este un pamflet şi trebuie tratat ca atare (descarcă catrenele).

Clic pentru a viziona filmul

Proaspeţii absolvenţii au lăsat la urmă adresarea de mulţumire: domnilor profesori şi maiştrilor care au avut rabdare cu ei, parinţilor, fraţilor, rudelor că le-au acceptat greşelile inerente vârstei, şi tuturor celor, cărora amintirea liceului va rămâne mereu frumoasă.

Mult succes!

Fotografiile de la acest eveniment pot fi descărcate de mai jos, cu menţiunea că link-urile sunt valabile doar 10 zile!

FOTOGRAFII  - 1

FOTOGRAFII  - 2

Ultima actualizare în Vineri, 31 Mai 2013 16:35 Vizualizat de : 3634 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.