company logo

Prima pagină Activităţi Extracurriculare Activităţi educative TRAINING CU TEMA: COMUNICAREA INTERPERSONALĂ
TRAINING CU TEMA: COMUNICAREA INTERPERSONALĂ PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Marţi, 12 Iunie 2012 08:03

Trainingul a fost susţinut de psih. Mihaela Ţăranu (profesor coordonator al Consiliului Judeţean al Elevilor Botoşani şi formator CNE) împreună cu psih. Niculina Cojocariu (formator CNE) şi au participat 20 de elevi de la Grupul Şcolar ”Al. Vlahuţă” Şendriceni.

GSAVS_comunicare_01
GSAVS_comunicare_02
GSAVS_comunicare_03
GSAVS_comunicare_04
GSAVS_comunicare_05
GSAVS_comunicare_06
GSAVS_comunicare_07
GSAVS_comunicare_08
GSAVS_comunicare_09
GSAVS_comunicare_10
GSAVS_comunicare_11
GSAVS_comunicare_12
GSAVS_comunicare_13
GSAVS_comunicare_14
GSAVS_comunicare_15
01/15 
start stop bwd fwd

Activitatea s-a desfăşurat pe perioada a doua zile (7 şi 8. 06.2012) cu un program de lucru de 6 ore.
Întâlnirea a avut loc ca urmare a receptivităţii conducerii instituţiei la nevoile şi cererile elevilor din CSE. Colaborarea elevilor din CJE cu cei din CSE s-a materializat într-o astfel de întâlnire, iar cei doi formatori au avut misiunea de a sprijini tinerii de la Grupul Şcolar ”Al. Vlahuţă” Şendriceni în dorinţa lor de a-şi dezvolta competenţele de comunicare pentru a avea relaţii armonioase şi eficiente cu cei din jur.
Pentru început s-a realizat o sesiune de cunoaştere ce a cuprins jocuri şi exerciţii de energizare, urmată de o etapă de organizare a trainingului în care participanţii au fost îndrumaţi să stabilească reguli după care se va desfăşura trainingul şi au împărtăşit aşteptările sau chiar temerile legate de această activitate.
În continuare agenda modului a cuprins temele: comunicarea verbală şi nonverbală, bariere în comunicare, ascultarea activă, comunicarea asertivă, teme abordate în paradigma experienţială. Tinerii au avut ocazia de a învăţa din experienţe concrete într-o manieră de abordare nonformală.
Participanţii au dat dovadă de implicare, au fost receptivi şi dornici de a produce o schimbare în stilul lor de comunicare.
Trainingul a avut un impact destul de mare asupra elevilor, ei considerând că a fost un succes şi că noţiunile îi vor ajuta în viitor.

 

 

 

 

Ultima actualizare în Marţi, 12 Iunie 2012 09:22 Vizualizat de : 3778 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.