company logo

Am venit să colindăm ... PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Joi, 17 Decembrie 2015 13:25

Ca în fiecare an, în ajunul sărbătorilor de iarnă, Liceul Tehnologic ”Al. Vlahuţă” Şendriceni a găzduit tradiţionala serbare de Crăciun în cadrul căreia elevii vestesc Naşterea Domnului prin colinde, scenete, jocuri şi dans.
Colindătorii s-au oprit mai întâi la Primăria comunei Şendriceni, unde au fost întâmpinaţi de către domnul primar Petrică Nistor cu mere, colaci şi cuvinte frumoase.
Momentele artistice au continuat apoi în incinta Liceului Tehnologic ”Al. Vlahuţă” Şendriceni, aducând în sufletele elevilor şi ale cadrelor didactice bucurie, dar şi dorinţa de a renaşte an de an ca oameni noi, mai buni, mai blânzi, cu inimi mai deschise şi mai calde.

 

Serbarea a cuprins momente emotionante care au condus spectatorii în lumea magică a sărbătorilor Crăciunului. Dintre acestea amintim:

  • Scenete cu tematică de Crăciun;
  • Colinde interpretate de grupul vocal al liceului, Românaşii;
  • Poezii specifice sărbătorilor de iarnă;
  • Un moment de dans modern;
  • Datini şi obiceiuri de Crăciun: Pluguşorul, Jocul ursului, etc.

Evenimentul a fost organizat de către Catedra de Limba română, cu sprijinul Consiliului profesoral şi al domnilor directori ai Liceului Tehnologic ”Al. Vlahuţ㔪endriceni, Ing. Tudor Bunduc şi Ing. Dumitru Viorel Dohotariu.
În finalul activităţii, domnul director Tudor Bunduc a apreciat în mod deosebit efortul elevilor şi a urat tuturor celor prezenţi sănătate, pace în suflete, bucurii şi împliniri alături de cei dragi şi un nou an mai bun decât cel care a trecut.

ALBUM FOTO

VIDEO


 

 

Ultima actualizare în Joi, 17 Decembrie 2015 15:20 Vizualizat de : 3856 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.