company logo

BALUL BOBOCILOR - 2015 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 20 Noiembrie 2015 21:13

„Pe aripile muzicii şi ale dansului” la Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic “Alexandru Vlahuţ㔪endriceni
Suita spectacolelor organizate de liceeni în cinstea colegilor lor boboci s-a încheiat  vineri seară, la Sala Teatrului Dorohoi, când elevii Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni au pus în scenă Balul Bobocilor, ediţia 2015.

 

O nouă provocare pentru liceeni în a-şi demonstra talentul, originalitatea şi creativitatea, o provocare pentru care tinerii şi-au adunat ideile într-un frumos buchet de surprize pe care l-au oferit spectatorilor. Pentru câteva ore ,cei prezenţi la eveniment au păţit pe aripile muzicii şi ale dansului şi au asistat la marea sărbătoare dedicată bobocilor liceului. Una peste alta, elevii  liceului s-au întrecut pe ei înşişi la balul din acest an, găsind combinaţia perfectă pentru un eveniment de succes – bun-gust, rafinament, un decor special, costume, şi nu în ultimul rând momente artistice de calitate. Spectacolul liceenilor a fost prezentat de elevii:  Pohaci Claudia, Bălinişteanu Raluca, Maftei Adrian şi Şulcu Adrian.
Şase perechi de boboci au concurat pentru titlul de Miss & Mister Boboc LTAV Şendriceni,iar pentru aceste preţioase distincţii au trebuit să treacă prin diverse probe:proba de prezentare,proba de dans popular,proba de dans la alegere,proba de vals si probele – surpriza pregătite de organizatori. În încercarea de a-i impresiona pe cei prezenţi la eveniment, adolescenţii au pus în scenă un program artistic foarte variat, de calitate, momente alese pe sprânceană, în spatele cărora a stat multă muncă, implicare şi ore întregi de pregătire.
Momentul cel mai aşteptat al serii a fost decernarea premiilor pentru cei mai buni, carismatici şi frumoşi elevi ai Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni.
Juriul a hotărât ca Locul III să îi revină lui  Agheorghiţoaie Andreea şi Valache Marius, iar Locul II lui Bejinaru Ana-Maria şi Cojocariu Iustin.
Titlul de Miss şi Mister Boboc 2015, la Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni a fost revendicat de frumoasa pereche: Scrobaniţă Fana şi Roznov Florin.

ALBUM FOTO

VIDEOCLIPURI

Ultima actualizare în Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 11:26 Vizualizat de : 3647 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.