company logo

VIS ÎMPLINIT PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 17:17

Mulţi ani la rând elevii şi personalul şcolii s - au confruntat cu problema frigului din şcoală şi necesitatea mutării pe timp de iarnă în alte locaţii. În  anul 2013 visul de a avea o şcoală „ca afară” s-a împlinit datorită derulării a două investiţii mari în valoare de aproximativ 1.000.000 lei.

Image00001
Image00002
Image00003
1/3 
start stop bwd fwd

Astfel în acest moment toate clădirile liceului sunt încălzite, cantina şi pensiunea agroturistică unde elevii execută orele de instruire practică au fost racordate la gaz metan. A fost reparată reţeaua termică şi înlocuită centrala pe lemne de la internat cu una pe gaz. Din acest an toate clasele de elevi vor beneficia la maxim de dotările din atelierele şcolii, lucru benefic pentru formarea competenţelor necesare pentru a ocupa un loc de muncă sau pentru continuarea studiilor. Se observă o bucurie pe faţa tuturor elevilor şi dorinţa de a învăţa în condiţii bune. Acest lucru s-a materializat datorită colaborării foarte bune cu autorităţile locale şi firma Aquaterm din Botoşani care a executat lucrările la timp şi de calitate. Finanţarea lucrărilor a fost făcută de Primăria Şendriceni şi Ministerul Educaţiei Naţionale.
Mulţumesc pe această cale tuturor celor care ne-au ajutat, Primăria Şendriceni, I.S.J Botoşani, C.J. Botoşani, domnul deputat Andrei Dolineaschi, doamna senator Doina Federovici, ing .Alexuc Florin de la Aquaterm Botoşani şi ing.Emil Ungureanu de la E.ON Gaz.
Sărbători fericite tuturor!

director,
Bunduc Tudor

Ultima actualizare în Sâmbătă, 30 Noiembrie 2013 17:23 Vizualizat de : 2909 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.