company logo

Prima pagină Examene Elevi Informaţii elevi INFORMARE - pentru elevii şi părinții elevilor din unitate
INFORMARE - pentru elevii şi părinții elevilor din unitate PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 19 Mai 2023 16:34

Vă comunicăm că începând cu data de 22.05.2023 personalul din cadrul LICEULUI TEHNOLOGIC ALEXANDRU VLAHUŢĂ ŞENDRICENI  a hotărât declanșarea grevei generale.

La data de 19.05.2023 din totalul angajaţilor unităţii şi-au exprimat intenţia de a participa la grevă un număr de 45 cadre didactice, 19  persoane din categoria personalului nedidactic şi 2 angajaţi în categoria personalului didactic auxiliar. Există un număr de 12 cadre didactice care nu vor participa la acţiunile de protest.

Toți angajaţii din structurile care funcţionează la Pădureni, Ghilia şi Horlăceni sunt în grevă, inclusiv şoferii microbuzelor şcolare, deci nu se va putea asigura transportul elevilor din preşcolar, primar şi gimnaziu la şcoală de centru.

Şcolile nu se vor închide;

Elevii prezenți în unitatea de învățământ nu vor participa la cursuri.  Cadrele didactice care nu participă la grevă vor asigura supravegherea elevilor prezenţi în unitate şi vor asigura evitarea incidentelor în timpul programului şcolar;

În unitate serviciul secretariat va funcţiona normal. Se pot depune dosarele pentru EURO 200 conform calendarului;

Vă rugăm să explicați copiilor situația în care ne aflăm şi să ne sprijiniţi pentru evitarea oricăror incidente care ar putea să apară în unitate pe durata acţiunii de protest.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi sprijin.

Director,

Dumitru Viorel Dohotariu

INFORMAŢII ELEVI ŞI PĂRINŢI PRIVIND GREVA DIN 22 MAI 2023

 

Ultima actualizare în Vineri, 19 Mai 2023 16:43 Vizualizat de : 792 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.