company logo

Prima pagină
DISTRIBUIȚI INVITAȚIA PE TOATE PAGINILE DE SOCIALIZARE LA CARE AVEȚI ACCES PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 19 Iulie 2019 13:21

INVITAŢIE ŞENDRICENI - LICEU CENTENAR

Primăria Comunei Şendriceni şi Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” organizează în ziua de 11 octombrie 2019, cu începere de la ora 9.00, o amplă manifestare cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înfiinţarea Şcolii Normale ”Alexandru Vlahuţă”.

 

Cu acest prilej ne preocupăm să dezvelim un bust al profesorului emerit C.N. Iancu – cel care a înfiinţat vestita Şcoală Normală şi căreia i-a fost director şi profesor peste un sfert de veac. Totodată, va fi  dezvelit şi un bust al scriitorului şi memorialistului Alexandru Vlahuţă (trecut în eternitate la 19 noiembrie 1919) care este patronul spiritual al liceului din comună.
Pentru această manifestare, trei fii ai comunei Şendriceni, absolvenţi şi ei ai Şcolii Normale /Pedagogice, se preocupă să scrie o nouă ediţie (a II-a) a Monografiei „Şcoala Normală de la Şendriceni – evocări” apărută la Editura Litera, Bucureşti, 1978.
În cadrul activităţilor ce vor viza, în totalitate, Centenarul Şcolii Normale de la Şendriceni, conducerea Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni  va organiza, în holul şcolii, o expoziţie cu cărţile donate (sau vor fi donate până atunci) de foştii profesori şi absolvenţi ai Şcolii Normale.
La activitate sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii unităţii indiferent de anul în care au absolvit şi de denumirea pe care o avea unitatea şcolară în acel moment, cadre didactice şi foste cadre didactice, angajaţi şi foşti angajaţi ai unităţii, toate persoanele pentru care unitatea şcolară din Şendriceni a reprezentat ceva în viaţă.
Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Dohotariu  Dumitru - Viorel, tel. 0728.968.499 director la Liceul Tehnologic „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni, respectiv Dohotariu Marin, tel. 0738.666.080, primar al Comunei Şendriceni.
Cu speranţa că veţi putea răspunde invitaţiei noastre, vă transmitem sincere urări de sănătate şi fericire şi vă aşteptăm cu drag să fiţi alături de noi.

Director,

Dumitru Viorel Dohotariu

Ultima actualizare în Vineri, 19 Iulie 2019 13:29 Vizualizat de : 2823 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.