company logo

Prima pagină Activităţi Curriculare Concursuri sportive COJOCARIU Andrei - locul III la ONSS FJ Şah 2019
COJOCARIU Andrei - locul III la ONSS FJ Şah 2019 PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Luni, 25 Februarie 2019 09:29

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, a organizat la sfârşitul acestei săptămâni, la Şcoala Gimnazială nr. 11 Botoşani, Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar, Olimpiada Gimnaziilor, etapa judeţeană - anul şcolar 2018 – 2019 şi Cupa Unirii organizată de către Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Botoşani.
Activitatea s-a desfăşurat conform Regulamentului de organizare a competiţiilor sportive şcolare şi a Regulamentului F.R. Şah., sistemul de joc – elveţian, la care au participat un număr de 65 de concurenţi, din care 23 fete şi 42 de băieţi, coordonaţi de către 24 de profesori de la 23 de unităţi şcolare.


Din comisia de organizare au făcut parte următoarele cadre didactice:

  • Prof. Anisie Ionuţ – Inspector  Şcolar de Specialitate ISJ Botoşani;
  • Prof. Ana Ţepeş – Inspector şcolar la Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Botoşani;
  • Prof. Socianu Carmen-Elena - Şcoala Gimnazială nr. 11 Botoşani;
  • Prof. Diaconu Silvia Carmen - Palatul Copiilor Botoşani;
  • Prof. Alecsa Elena - Colegiul Naţional A.T. Laurian Botoşani;
  • Prof. Nistor Marius - Liceul Tehnologic Alexandru Vlahuţă. Şendriceni.
  • Prof. Afusoaie Vasile - Şcoala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Dersca.

La categoria Licee băieţi, Liceul Tehnologic ”Alexandru Vlahuţă” Şendriceni a fost reprezentat de către elevii COJOCARIU Andrei din clasa a XI-a M şi CHIABURU Radu-Ciprian din clasa a X-a E, membrii ai Cercului de Şah Caissa coordonat de către profesor Nistor Marius. La acest nivel elevul COJOCARIU Andrei s-a clasat pe locul III.

Andrei se află acum într-o vădită creştere de forma ceea ce ar reprezenta un atu în viitoarele confruntări. Sperăm ca la finele absolvirii Şcolii Profesionale să găsească o soluţie şi să continue la liceu în ciclul superior.

Câştigătorii au primit din partea Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret, reprezentată de către doamna inspector sport Ana Ţepeş, materiale sportive şi diplome.
Din partea Academiei Olimpice Române, reprezentată de către doamna prof. Alecsa Elena director al filialei din Botoşani, au primit medalii şi dulciuri.

ALBUM FOTO

Prof. Nistor Marius

Ultima actualizare în Luni, 25 Februarie 2019 10:02 Vizualizat de : 454 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.