company logo

Prima pagină
ZIUA OLIMPISMULUI LA ŞENDRICENI - SHOW MUST GO ON! PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Joi, 07 Iunie 2018 15:17

Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman (COSR), prin Academia Olimpica Romana (AOR), marchează an de an „Ziua Olimpică”, mobilizând cele 40 de filiale judeţene AOR pentru desfăşurarea unor manifestări specifice. Aceste diferite manifestări se înscriu în „Luna Olimpică” desfăşurată în perioada 23 mai – 23 iunie. Judeţul Botoşani are o filială a Academiei Olimpice Române, instituţie coordonată de către d-na director prof. Elena ALECSA ce se ocupă de promovarea olimpismului, în special în unităţile de învăţământ împreună cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani.

Liceul Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni s-a implicat în acest parteneriat cu cele două instituţii mai sus menţionate derulând o activitate cu trei probe şah mixt individual, fotbal mixt gimnaziu, fotbal mixt liceu, cros băieţi 1000m. De la an la an numărul de participanţi a crescut.

În acest context, joii 7 iunie 2018 a avut loc un turneu de şah începând cu ora 12 la care au luat parte membrii cercului de şah Caisa. Turneul a avut loc în laboratorul de informatică de la Şendriceni, pe platforma www.playok.com, dealungul a cinci runde în sistem elveţian. La concurs au participat 10 elevi. S-au evidenţiat următorii elevi:

băieţi:

  • COJOCARIU ANDREI, X M
  • POPESCU PAUL, X F
  • POPESCU PETRU, X F
  • ANDRIEŞ BOGDAN-MARCEL, Xi G
  • CIOCAN ADI, X F
fete:
  • PRICOB BEATRICE, IX K
  • BUJOR SABINA, XI B

Toţi elevii participanţi conform olimpismului sunt consideraţi câştigători drept pentru care vor primi din partea AOR Filiala Botoşani: tricouri, medalii şi diplome. La succesul acestei activităţi au contribuit: din partea AOR Filiala Botoşani d-na director prof. Alecsa Elena, din partea Liceul Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni d-ul director prof. Dohotariu Dumitr-Viorel, a d-ului director adjunct prof. Gheorghiescu Dorin, a d-ului preşedinte al Asociaţiei de Sport „Al. Vlahuţă” prof. Botezatu Daniel,  coordonatorul cercului de şah „Caissa” d-ul prof. Nistor Marius şi atrenorul echipelor de fotbal d-ul profesor Cohal Mitriţă-Marius.

ALBUM FOTO

VIDEOCLIP

coordonatorul cercului de şah „Caissa”

prof. Nistor Marius

Ultima actualizare în Joi, 07 Iunie 2018 15:45 Vizualizat de : 3006 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.