company logo

Prima pagină
ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Miercuri, 05 Octombrie 2016 11:52

Ziua Europeană a Limbilor este un eveniment care sensibilizează publicul asupra importanţei învăţării limbilor străine, cu scopul de a favoriza plurilingvismul şi cooperarea interculturală; pentru a promova diversitatea lingvistică şi culturală a Europei şi pentru a încuraja învăţarea limbilor străine pe tot parcursul vieţii, nu numai într-un context şcolar, ci şi în afara acestuia.

 

La iniţiativa Consiliului Europei din Strasbourg, Ziua Europeană a Limbilor este sărbătorită în fiecare an pe data de 26 septembrie, începând din 2001.
La Şcoala Gimnazială „Alecu Ivan Ghilia”, structură a Liceului Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni a fost desfăşurată, pe 26 septembrie, activitatea extracurriculară Ziua Europeană a Limbilor, fiind coordonată de doamnele profesoare Barabasa Georgeta, Parasca Alina şi Grădinariu Violeta.
Activitatea a constat în prezentarea de eseuri privind importanţa studierii limbilor străine, realizarea de afişe reprezentative pe această temă, un program artistic constând în poezii în limbile latină, rusă, franceză, engleză şi cântece în limbile engleză şi franceză.

ALBUM FOTO

prof. Violeta GRĂDINARIU

Ultima actualizare în Miercuri, 05 Octombrie 2016 11:59 Vizualizat de : 3417 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.