company logo

Prima pagină
Un alt premiul I pentru revista „Frângurele” PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Joi, 16 Iulie 2015 07:10

„Frângurele”, revista Liceului Tehnologic „Al. Vlahuţă” Şendriceni a ocupat locul I la Festivalul Internaţional – Concurs „ANELISSE” de filme, fotografii şi reviste şcolare - Ediţia a II-a din 28 iunie 2015 de la Iaşi – România, organizat de Facultatea de Arte Vizuale şi Design de la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iaşi, Facultatea de Limbi Moderne de la Universitatea de Stat din Moldova şi Asociaţia Cultural-Ştiinţifică „Vasile Pogor” din Iaşi.

(daţi clic pe copertă pentru a vizualiza revista)

 

Printre criterii de jurizare pentru lucrările înscrise la festivalul-concurs s-au numărat: calitatea lucrărilor şi a mesajului transmis de acestea publicului ţintă vizat; promovarea preşcolarilor/elevilor şi a performanţelor acestora; corectitudine gramaticală în editarea textului; prezentare generală, în ansamblu; promovarea imaginii pozitive a şcolii/comunităţii/ţării prin lucrările transmise; promovarea valorilor morale şi cultural-artistice în şcoală/comunitate.


Elevii liceului nostru au dovedit cu acest premiu că munca în echipă, dă roade. Revista „Frângurele” este o dovadă scrisă a lucrului bine făcut.


Ultima actualizare în Joi, 16 Iulie 2015 07:17 Vizualizat de : 2516 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.