company logo

"Profii" PDF Imprimare Email
Scris de Marius NISTOR   
Vineri, 18 Noiembrie 2011 22:51

„PROFII”

În data de 17.11.2011 la ora 1400, la GRUPUL ŞCOLAR „AL. VLAHUŢĂ” ŞENDRICENI a avut loc o activitate în parteneriat cu ŞCOALA DE ARTE ŞI MESERII „ION PILLAT” DOROHOI din cadrul SĂPTĂMÂNII EDUCAŢIEI GLOBALE 14.11-18.11.2011.
TEMA ACTIVITĂŢII: accesul elevilor la sistemul de evaluare, testare şi certificare de nivel internaţional printr-o activitate în cadrul Academiei Locale Cisco „Al. Vlahuţă”.

gsavs_seg_2011_cisco_01
gsavs_seg_2011_cisco_02
gsavs_seg_2011_cisco_03
gsavs_seg_2011_cisco_04
gsavs_seg_2011_cisco_05
gsavs_seg_2011_cisco_06
gsavs_seg_2011_cisco_07
gsavs_seg_2011_cisco_08
gsavs_seg_2011_cisco_09
gsavs_seg_2011_cisco_10
gsavs_seg_2011_cisco_11
gsavs_seg_2011_cisco_12
01/12 
start stop bwd fwd

Au participat o parte din membrii Academiei Locale din clasa a XII-a A profilul Tehnician Operator Tehnică de Calcul, îndrumaţi de către profesorii coordonatori Corina–Daniela GAFIŢANU profesor organizator, Mihai-Romeo BEJINARU îndrumător proiect pentru Certificarea Competenţelor Profesionale, Marius NISTOR instructor CISCO la Academia Locală „Al. Vlahuţă” şi elevii de la ŞCOALA DE ARTE ŞI MESERII „ION PILLAT” DOROHOI îndrumaţi de către d-ul director Mihai CONSTANTIN.
Activitatea desfăşurată a constat în:
•    prezentarea Academiei Locale Cisco „Al. Vlahuţă”
•    învăţarea paşilor necesari pentru asamblarea unui calculator virtual având ca suport de curs un material interactiv de la CISCO.;
•    explorarea tuturor subansamblurilor unui calculator;
Membrii Academiei Locale au jucat rolul de mici profesori pentru colegii lor de la ŞCOALA DE ARTE ŞI MESERII „ION PILLAT” DOROHOI
Elevii participanţi de la GRUPUL ŞCOLAR „AL. VLAHUŢĂ” ŞENDRICENI: Adriana-Nicoleta SAMSON, Alexandru-Iulian PREPELIŢĂ, Andreea-Roxana BUTNARIU, Claudiu-Adelin LIŞMAN-CRIHAN, Loredana-Adriana OPREAN, Marina-Georgiana LOZNEANU, Riceard CURELARIU, Silviu-Ioan TUDOSE
Elevii participanţi de la la ŞCOALA DE ARTE ŞI MESERII „ION PILLAT” DOROHOI: Cristian CĂLDĂRARIU, Mirela CLOPOT, Mădălina GURINCU, Andi CIŞMAŞ, Claudia ROTARIU, Anamaria DĂNILĂ, Mirela TOMA, Gelu LUPU, Amar CHIRIAC, Crina TIMOFTE, Dumitru BOICU

Părerile „Profilor”

Mi-a făcut o deosebită plăcere să pot susține o lecţie de predare-învăţare pentru elevii de la Școala de Arte şi Meserii „Ion PILLAT” Dorohoi. Am fost ca un mic profesor pentru ei şi i-am ajutat să înveţe despre asamblarea virtuală a unui calculator.
Am avut un elev, care după ce i-am arătat cum se asamblează un calculator, a fost foarte fericit, iar când i-a întrebat domnul profesor ce au învăţat astăzi, a ştiut şi a zis ca o să mai vină pe la noi să  mai înveţe şi altceva.
A fost o experiența foarte frumoasă şi sper că o să mai facem astfel de activităţi. Aşa înţelegem cât se străduiesc bunii noştri profesori să ne înveţe şi cât de greu le este. Le mulţumesc domnilor profesori Marius NISTOR si Mihai-Romeo BEJINARU pentru aceasta activitate şi experienţa frumoasă.
Andreea-Roxana BUTNARIU - clasa a XII-a A

Vreau să spun că mi-a făcut plăcere că am participat la această activitate din cadrul Academiei Locale “Al. Vlahuță”. Copilul pe care l-am îndrumat a înţeles şi i-a plăcut. A spus ca ar dori sa mai participe la astfel de activităţi.
Nicoleta-Adriana SAMSON - clasa a XII-a A

Mi-a făcut plăcere să particip la aceasta activitate. Elevii pe care i-am îndrumat au fost foarte interesați de ceea ce au făcut şi își doresc să mai participe la astfel de activităţi.
Claudiu LIŞMAN - clasa a XII-a A

La această activitate la care am participat mi-a făcut plăcere să-i învăț pe elevii de la Şcoala De Arte si Meserii Ion PILLAT câte ceva şi mi-aş dori sa repet experienţa, deoarece şi eu la rândul meu am învăţat de la altcineva, în special de la domnii profesori coordonatori.
Silviu TUDOSE - clasa a XII-a A

Mi-a făcut plăcere să particip la această activitate la care am fost un mic profesor pentru copiii pe care i-am îndrumat. Sunt de părere că le-a plăcut deoarece erau captivaţi de lecţie şi sper să repet această experienţă.
Riceard CURELARIU - clasa a XII-a A

Personal am fost încântat să am ocazia să-i învăţ şi eu la rândul meu pe aceşti copii, care au fost încântaţi să deprindă ceea ce am învăţat, cum şi eu la rândul meu am învăţat de la bunii noştri dascăli.
Alexandru PREPELITA - clasa a XII-a A

Am fost îndrumătoarea a două eleve de la Şcoala de Arte şi Meserii „Ion PILLAT” Dorohoi. Din această experiența mi-am dat seama cât efort depun domnii profesori pentru a capta atenţia unei clase. Copii au fost încântați de cele descoperite. Aş repeta cu deosebită plăcere aceasta experienţă.
Loredana OPREAN - clasa a XII-a A
Mi-a făcut plăcere să particip la activitatea făcută în şcoala noastră, „Activitatea în cadrul Academiei Locale Cisco”. Pentru puţin timp am fost în postura de a fi „profesor”.
Am avut plăcerea şi ocazia să pot explica unor copii asamblarea unui calculator, lucruri pe care unii dintre ei nu le ştiau. Copilul căruia i-am explicat despre ce este vorba i-a plăcut şi a spus că i-ar face mare plăcere să mai vină la asemenea activităţi.
Marina-Georgiana LOZNEANU - clasa a XII-a A

prof. Marius NISTOR

 

Ultima actualizare în Vineri, 18 Noiembrie 2011 22:56 Vizualizat de : 3499 ori
 


Motorizat de Joomla!. Valid XHTML and CSS.